Even voorstellen: Klaran van ’t Vlie

ls coach ben ik altijd benieuwd naar hoe u nu juist in deze situatie bent gekomen. Wat speelt er in uw werk-/privésituatie? Waardoor werkt u zo hard? En wat is er lastig aan afremmen, nee zeggen en net zo goed voor jezelf zorgen als je vaak voor anderen doet?

Zodra we dat weten kunnen we kijken naar een fundamentele oplossing. Een manier die u echt helpt om blijvend uw energie in balans te krijgen. Waardoor u met meer gemak en plezier aan het werk bent en blijft. En u waarschijnlijk meer lol in uw werk en privéleven hebt.

Ik ben organisatiepsycholoog. En dan eentje die met beide benen op de grond staat, no-nonsense, betrokken en met de diepgang die nodig is. Ik vind het belangrijk dat u na ieder gesprek het gevoel hebt dat u aan het denken bent gezet en dat u iets kunt met wat we hebben gesproken.

Zelf hou ik ook van hard werken, dat heb ik m’n hele leven gedaan. En ik heb met vallen en opstaan steeds beter geleerd om dat op zo’n manier te doen dat mijn eigen work-/life balance goed blijft.

Ik werk dagelijks met mensen die oververmoeid dreigen te raken of burnout zijn. En heb de theorie vele malen succesvol in de praktijk toegepast.

Klaran van t Vlie

Wat anderen zeggen

Ik hoef niet meer door iedereen aardig gevonden te worden. Hierdoor kan ik nu echt ‘nee’ zeggen als ik iets niet wil.

Het was moeilijk om te erkennen dat ik toch echt een burn out had. Ik twijfelde enorm of ik echt hulp zou zoeken. Maar eenmaal begonnen had ik spijt dat ik het niet véél eerder had gedaan.

Ik had echt wel m’n twijfels of ik ooit zou kunnen veranderen. Maar het traject heeft me zoveel gebracht. Eigenlijk al vanaf het eerste begin. Ik voel me nu beter dan ik in jaren heb gevoeld

Ik ben milder geworden voor mezelf en ook voor anderen.

Het hoeft niet allemaal meer zo perfect. En dat geeft zoveel rust en ruimte.

Ik neem niet meer teveel op m’n schouders. Ik kom veel gemakkelijker voor mezelf op. Ik pak meer rust zonder dat ik me daar schuldig over voel. Ook maak ik het leven gemakkelijk voor mezelf door ‘bochten af te snijden’.

Ik merkte dat ik snel beter ging slapen en meer energie kreeg. In het begin zat ik qua energie op een 3 en nu op een 8.

Ik word me steeds bewuster van patronen die niet helpen. En weet nu hoe ik ze kan doorbreken.